Hét adres voor advies, maatwerk en vakkundige montage!

Showroom

U kunt op deze website ideeën opdoen en ons assortiment ontdekken. Echter, in deze tijd is het ook nog van meerwaarde om een product met eigen ogen te aanschouwen voordat u al dan niet tot aankoop overgaat. Om aan deze wens te voldoen heeft Kornelius een enorme showroom van 700 m2 in Stadskanaal voor u ter beschikking staan!

In onze showroom kunt u bijvoorbeeld zelf lopen over verschillende vloeren. U hoort het verschil wanneer u er overheen loopt. Tevens kunt u de verschillende soorten nog even in een ander licht zien en met elkaar vergelijken. We hebben meer dan 250 soorten en kleuren kwaliteitslaminaat, parket en PVC.

Naast vloeren hebben wij voorbeelden van inloopkasten in de winkel opgebouwd. Deze kunnen u inspiratie bieden voor uw  persoonlijke woonwensen. Wij tekenen met u de kast naar uw wensen uit in ons tekenprogramma. Op deze manier ontstaat uw eigen unieke kast die is gespecificeerd voor uw woonsituatie. Naast vloeren en kasten hebben wij ook een groot pallet aan verschillende binnen- en buitendeuren in de winkel tentoongesteld. Hierbij kunt u zelf een keuze maken in deurbeslag. Wij kunnen u verder ook nog helpen aan uw zonwering, zowel aan de binnen als aan de buitenkant van uw woning.

Al deze mogelijkheden maken kiezen natuurlijk ook lastig. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn geoefend in het maken van een match tussen uw wensen en het ruime aanbod aan producten en mogelijkheden. Vraag hen gerust om advies in de winkel of neem contact met ons op via de mail of telefoon voor het maken van een afspraak.