Hét adres voor advies, maatwerk en vakkundige montage!

Over Kornelius

Een sfeervol thuis begint bij de Kornelius Vloeren Deuren en Kasten. Kornelius (gevestigd aan de Navolaan in Stadskanaal) verrast u graag in een goed verzorgde showroom met een uitgebreid assortiment topproducten. 

 U kunt deze artikelen zelf installeren of door één van onze vakmensen laten doen.

 Kornelius vloeren deuren en kasten biedt de vakman en de doe-het-zelver naast advies van de vakman professionele producten:

  • Deuren en sierbeslag
  • Houten vloeren, parket, PVC en laminaat
  • Inbouwkasten en schuifwandkasten
  • Zonwering
  • Werkbladen

Volop keus vloeren, deuren en kasten van goede kwaliteit

Kornelius biedt naast een goede kwaliteit interieurproducten vooral een grote hoeveelheid. Daarmee geven we u volop mogelijkheden om te kiezen welke woonstijl bij u past. We hebben dan ook meer dan een paar vloeren en bieden daarnaast ook een uitgebreide collectie kasten en deuren. Kom naar onze showroom en laat u adviseren. Juist omdat elke klant andere wensen heeft!

We denken aan uw woonwensen

Kornelius is een echte vakspecialist. En dat betekent gedegen advies en voorlichting. We bieden advies van de vakman en denken met de klant mee. Op die manier helpen we u het gewenste eindresultaat te bereiken met de afwerking en inrichting van uw huis. En natuurlijk komen de medewerkers graag bij uw thuis om vloeren te leggen, deuren af te hangen en schuifwandkasten te plaatsen. Op deze website vindt u alvast een voorproefje van onze producten. Heeft u vragen? Neem contact met ons op; wij adviseren u graag!