Hét adres voor advies, maatwerk en vakkundige montage!

Over ons

Kornelius - Vloeren Deuren en Kasten is een zelfstandige zaak gevestigd aan de Navolaan 40 in Stadskanaal. Wij zijn gevestigd op een meubelboulevard even buiten het centrum van Stadskanaal. De showroom heeft zijn wortels in Stadskanaal Noord aan de Poststraat waar de grondleggers van dit bedrijf eerst een boeren-wagenmakerij en later een doe-het-zelf zaak hadden. Een decennium geleden heeft Kornelius zich verder gespecialiseerd in vloeren, deuren en kasten. Luc en Erika proberen u van dienst te zijn in de showroom. Monteurs Erik , Mark en Elmar leveren perfect vakwerk af bij u thuis. 


Assortiment

Een sfeervol thuis begint bij de Kornelius Vloeren Deuren en Kasten. Kornelius verrast u graag in een goed verzorgde showroom met een uitgebreid assortiment topproducten. U kunt uw deuren, vloeren of kasten zelf plaatsen maar onze monteurs staan ook voor u klaar om dit op vakkundige wijze aan te vliegen.

 Kornelius biedt de klant hoge kwaliteit en een zeer ruime keuze in producten uit de volgende categorieën:

  • Deuren en sierbeslag
  • Houten vloeren, parket, PVC en laminaat
  • Inbouw- en schuifwandkasten
  • Zonwering
  • Werkbladen

Kornelius biedt naast een goede kwaliteit interieurproducten vooral een grote hoeveelheid. Daarmee geven we u volop mogelijkheden om te kiezen welke woonstijl bij u past. We hebben een enorm assortiment vloeren en bieden daarnaast ook een uitgebreide collectie kasten en deuren. Kom naar onze showroom en laat u adviseren. Juist omdat elke klant andere wensen heeft!

Advies

Kornelius is een echte vakspecialist. En dat betekent gedegen advies en voorlichting. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er mogelijk is in een woonomgeving. We bieden advies en denken met de klant mee. Op die manier helpen we u het gewenste eindresultaat te bereiken met de afwerking en inrichting van uw huis. Op deze website vindt u alvast een voorproefje van onze producten. Heeft u vragen? Neem contact met ons op; wij adviseren u graag!


U kunt ons altijd bellen of whatsappen. Wij zijn bereikbaar op 0599-613323 ook via Whatsapp. 


Er zijn geen producten in deze categorie.