Hét adres voor advies, maatwerk en vakkundige montage!

Informatie

Prachtige nostalgische voordeur met roosterwerk. Achter dit rooster zit een draairaam, zodat het raam veilig geopend kan worden. Deze deur is verkrijgbaar met vele opties en in veel maten.

Ook kan de deur direct op kleur geleverd worden.


Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout met MDF exterieur panelen en geschikt voor een dekkende verfbehandeling. Op verzoek kan de deur tegen meerprijs uitgevoerd worden met hardhouten panelen ten behoeve van een transparante verfbehandeling. Standaard leveren wij in 38 mm dikte. Leverbaar vanaf breedte 900 mm. 

De voordeur kan voorzien worden van diverse glassoorten, waaronder ook veiligheidsglas. Veiligheidsglas is inbraakwerend en letselschadeveilig. Het glas voor dient los bijbesteld te worden, evenals beslag, slot, scharnieren en brievenbus. De deur is nog niet voorzien van slotgat. Wordt in witte voorlak geleverd en kan afgelakt worden in alle kleuren. 

De deur is standaard voorzien van rooster. Keuze uit verschillende kleuren roosters. Roestvaste metaallegering met hoogwaardige poedercoating. 

De extra brede stijlen zijn perfect voor toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Voor extra veiligheid adviseren wij een inbraakwerende driepuntssluiting. Weekamp veiligheidsbeslag voldoet aan het SKG*** keurmerk en is toepasbaar binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Weekamp voordeuren worden volgens KOMO richtlijnen geproduceerd en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie. 

Met eigen productielocaties en productengineers in huis, zijn de mogelijkheden bij Weekamp ongekend. Deuren in afwijkende maten, of een deur met een schuine hoek, van de tekenaars van Weekamp mag u een passende oplossing verwachten. We maken zelfs een replica van een bestaande deur met onze maatwerkservice. Bijna niets is onmogelijk bij Weekamp Deuren! 

Met de Weekamp fabrieks- en montageservice maken wij de deuren desgewenst voor u kant-en-klaar in de juiste eindkleur en monteren wij ze in uw woning, zodat u optimaal van de Weekamp kwaliteit kunt genieten.

Voordeur wk 1116

  • Vanaf € 2.538,00
  • Incl. BTW


  • Model: weekamp wk 1116
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Binnendeur SSL 4024
Binnendeur SSL 4024 € 686,00
Binnendeur WK 6515 - A1
Binnendeur WK 6515 - A1 € 508,00
Binnendeur WK 6513 - A1
Binnendeur WK 6513 - A1 € 408,00
Voordeurbeslag 010
Voordeurbeslag 010 € 99,00