Hét adres voor advies, maatwerk en vakkundige montage!

Informatie

Prachtige landelijke klassieke voordeur. Deze deur wordt standaard geleverd met een bronskleurig rooster. Aan de binnenzijde zit draairaam. deze deur kan worden besteld met vele optie's zoals; driepuntslot, automatische tochtvaldorpel, extra voorlak op kleur en veligheidsbeslag.


Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout met MDF exterieur panelen en geschikt voor een dekkende verfbehandeling. Op verzoek kan de deur tegen meerprijs uitgevoerd worden met hardhouten panelen ten behoeve van een transparante verfbehandeling. Standaard dikte 38 mm. Leverbaar vanaf breedte 830 mm. 

De voordeur kan voorzien worden van diverse glassoorten, waaronder ook veiligheidsglas. Veiligheidsglas is inbraakwerend en letselschadeveilig. Het glas dient los bijbesteld te worden, evenals beslag, slot, scharnieren en brievenbus. De deur is nog niet voorzien van slotgat. In witte voorlak geleverd en kan afgelakt worden in alle kleuren. 

De deur is standaard voorzien van rooster. Keuze uit verschillende kleuren roosters. Roestvaste metaallegering met hoogwaardige poedercoating. 

De extra brede stijlen zijn perfect voor toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Voor extra veiligheid adviseren wij een inbraakwerende driepuntssluiting. Weekamp veiligheidsbeslag voldoet aan het SKG*** keurmerk en is toepasbaar binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Weekamp voordeuren worden volgens KOMO richtlijnen geproduceerd en u krijgt maar liefst 6 jaar garantie. 

Met eigen productielocaties en productengineers in huis, zijn de mogelijkheden bij Weekamp ongekend. Deuren in afwijkende maten, of een deur met een schuine hoek, van de tekenaars van Weekamp mag u een passende oplossing verwachten. We maken zelfs een replica van een bestaande deur met onze maatwerkservice. Bijna niets is onmogelijk bij Weekamp Deuren! 

Met de Weekamp fabrieks- en montageservice maken wij de deuren desgewenst voor u kant-en-klaar in de juiste eindkleur en monteren wij ze in uw woning, zodat u optimaal van de Weekamp kwaliteit kunt genieten.

Voordeur WK 1118

  • Vanaf € 2.666,00
  • Incl. BTW


  • Model: Standaard
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Voordeur WK 1743
Voordeur WK 1743 € 1.569,00
Voordeur WK 1152
Voordeur WK 1152 € 2.235,00
Voordeur WK 2000
Voordeur WK 2000 € 1.284,00
Voordeur wk 1116
Voordeur wk 1116 € 2.538,00